/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F9%2F20de5f651986ad8661e78cd92bce3c59.png)
Закусочний пиріг з капустою та фаршем: альтернатива голубцям, яку легко приготувати
Найпростіша страва до супів та салатів – закусочні пироги. Готувати їх можна з овочів, із рибною, м'ясною начинкою.
Сьогодні пропонуємо вам приготувати альтернативу голубцям – ситний пиріг із капустою та фаршем. Його рецептом поділилася фудблогерка Ксенія Радостіна на своїй сторінці в Instagram.
Пиріг з капустою. Фото Freepik
Інгредієнти:
- Капуста білокачанна 300 гр
- Яйце 2 шт
- Фарш говяжий 200 гр
- Вершки 33% 100 гр
- Топленое масло 30 гр
Спосіб приготування:
Обсмажуємо на топленому маслі фарш.
Пиріг з капустою. Фото Instagram
Капусту перебиваємо в подрібнювачі (або шаткуємо).
У мисці поєднуємо капусту, фарш, вершки, яйце.
Пиріг з капустою. Фото Instagram
Викладаємо суміш у форму та запікаємо 20 хвилин при температурі 160 градусів.
Смачного!
Пиріг з капустою. Фото Instagram
Раніше ми повідомляли про намазку, яка підкорить усіх: ніжний крем із крабових паличок за 5 хвилин, рецепт.
Також стало відомо, що Масляна-2025: безпрограшний рецепт млинців на свято та 10 варіантів солодких та солоних начинок.
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала