![Зігріє в погану погоду: "Мастер Шеф" Ярославський дав рецепт простого, але ароматного цибульного супу](https://thumbor.my.ua/Nlwrg5vFJwms_0HdE_xUVKC5wrI=/335x225/smart/filters:format(jpeg)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F3%2F81b2a0c80b318ca794baba98f2540084.jpg)
Зігріє в погану погоду: "Мастер Шеф" Ярославський дав рецепт простого, але ароматного цибульного супу
Зірка "Мастер Шеф" Володимир Ярославський розповів, як зробити смачний суп із цибулею, яка точно допоможе вам зігрітися в холодну погоду після робочого дня. Ярославський звернув увагу одразу на кілька речей:
Інгредієнти:
- 500 г очищеної цибулі (найкраще використовувати жовту або білу цибулю)
- 60 г вершкового масла
- 20 г оливкової олії
- 10 г цукру
- 750 г насиченого бульйону (яловичого або курячого)
- 75 г білого сухого вина (переважно херес)
- 1 столова ложка коньяку
- Чорний та запашний перець (за смаком)
- Мускатний горіх (щіпка)
- Свіжий або сушений чебрець
- Хліб на заквасці
- 100 г сиру грюєр (або іншого відповідного сиру для тостів)
Приготування:
Приготуйте насичений бульйон із курячих кісток та крилець. Якщо у вас немає курячих кісток, ви можете використати яловичий бульйон. Важливо, щоб бульйон був досить наваристим, зауважує "Мастер Шеф" Ярославський.
Наріжте цибулю соломкою.
У глибокій сковороді розігрійте вершкове та оливкове масло на середньому вогні. Додайте нарізану цибулю. Обсмажуйте його, помішуючи час від часу, на середньому вогні протягом 35. Важливо стежити за вогнем і періодично знижувати його, щоб запобігти підгоранню цибулі, також зауважив "Мастер Шеф" Ярославський.
Через 20 хвилин після початку обсмажування додайте туди невелику кількість цукру та дрібку солі. Додайте мелений чорний і запашний перець, чебрець та коньяк. "Мастер Шеф" Ярославський помітив, зачекайте на хвилину, потім додайте біле вино. Дайте їм усім трохи випаруватись.
Поступово додайте суміш у приготовлений бульйон та дрібку мускатного горіха. Дайте супу трохи поваритись на середньому вогні.
Останні новини України:
Як приготувати ідеальні млинці: простий робочий рецепт від судді "Мастер Шеф" Ярославського.