![Рибні пельмені: рецепт незвичайної, але дуже смачної страви](https://thumbor.my.ua/5BRyS760q8tudC-BzpwGpFJgTf4=/335x225/smart/filters:format(jpeg)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F53%2Fd64d175895b084e0b4e4cb737b6004b6.jpg)
Рибні пельмені: рецепт незвичайної, але дуже смачної страви
Для пельменів можна брати будь-яку рибу, включно з лососем або фореллю.
Рибні пельмені — страва маловідома, але дуже смачна. Своїм перевіреним рецептом поділилася з читачами кулінарна блогерка Катерина Мовчан. Приготуйте такі пельмені та здивуйте своїх домочадців або гостей.
Рибні пельмені.
Інгредієнти на 1 кг пельменів:
- рибний фарш – 350 г;
- цибуля натерта на тертці або пропущена через м'ясорубку – 110 г;
- сіль і перець — за смаком.
Для тіста:
- борошно – 600 г;
- вода – 180 мл;
- рослинна олія – 30 мл;
- яйця – 2 шт;
- сіль.
Спосіб приготування:
Змішати воду, яйця, олію та сіль. У миску всипати борошно (краще одразу візьміть 580-590г, а потім борошно можна додати в процесі вимішування). У центрі миски зробити в борошні ямку і влити рідину. І замісити туге, еластичне тісто.
Замотати в плівку і залишити релаксувати щонайменше на півгодини. Потім шматочок тіста розкачати, вирізати невеликі кругляшки і виліпити фантастично смачні пельмені вручну або за допомогою спеціальної форми.
Зварити пельмені в киплячій підсоленій воді. Варити після закипання 2-3 хвилини.
Читати також:
Ліниві пельмені: як приготувати смачні штрулі з фаршем
Що потрібно додати в тісто, щоб пельмені та вареники не розварювалися
Як правильно варити пельмені: маленькі секрети великих любителів