![Смачнющі курячі котлети в духовці: простий рецепт від зірки "Мастер Шеф" Глінської](https://thumbor.my.ua/2_GggcNgGzejcooe1RxscxrpxfI=/335x225/smart/filters:format(jpeg)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F3%2Fd4b2fa2374c0e861964aa75460fa99b7.jpg)
Смачнющі курячі котлети в духовці: простий рецепт від зірки "Мастер Шеф" Глінської
Переможниця одного з сезонів та колишня суддя "Мастер Шеф"Єлизавета Глінська показала, як приготувати максимально смачні та корисні курячі котлети, пише Politeka.net .
Секрет у тому, що такі котлети не смажаться, а запікаються без жодної краплі олії, а для соковитості до фаршу зірка "Мастер Шеф" Глінська додає кабачок.
Для приготування курячих котлет із кабачком зірка "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська бере такі інгредієнти:
- фарш курячий - 0,5 кг
- кабачки - 2 шт.
- цибуля ріпчаста - 2-3 шт. (300 г)
- яйце - 1 шт.
- сіль - за смаком
- борошно - 50 г
- батон (мʼякушка) - 100 г
- кріп - за бажанням
Ця кількість інгредієнтів розрахована на 20-25 котлет.
Кабачки зірка "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська чистить від шкірки, натирає на дрібній тертці та відтискає від зайвої рідини, пише Politeka.net.
Цибулю також дрібно натираємо, її відтискати не потрібно. Додаємо мʼякушку батона, дрібно нарізаний кріп і перемішуємо, щоб хліб увібрав сік цибулі.
Змішуємо натертий кабачок, цибулеву масу, курячий фарш, яйце та добре перемішуємо. В кінці зірка "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська додає борошно, солить фарш за смаком і ще раз добре його перемішує, пише Politeka.net.
Вологими руками формуємо котлети та викладаємо їх на деко, застелене пергаментом. Запікаємо котлети при 190 градусах приблизно 15-20 хвилин в режимі з конвекцією.
Останні новини України:
Салат "Олівʼє" по-новому: переможниця "Мастер Шеф" дала оригінальний рецепт.
Солоний чизкейк із крабовими паличками: рецепт простої та суперсмачної закуски.
Бананові панкейки для сніданку: простий рецепт від зірки шоу "Мастер Шеф" і "Супермама".