/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F3%2Ff143fec084ab12a203c1846b2e189379.jpg)
Краще за цукерки: суддя "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав рецепт домашніх батончиків
Цього разу суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати смачні малиново-кокосові батончики, які замінять цукерки, повідомляє Politeka.net.
Головні інгредієнти цього десерту – це заморожена малина, кокосова стружка та чорний шоколад. Такі батончики виходять не лише суперсмачними, а й максимально натуральними та корисними, тому це ідеальний варіант для тих, хто намагається здорово харчуватися.
Для приготування малинових батончиків суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво бере такі інгредієнти:
- 190 г замороженої малини
- 140 г кокосової стружки
- 2 ст.л. меду
- 200 г чорного шоколаду
Заморожену малину разом із кокосовою стружкою та медом, як повідомляє Політека, суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво перебиває блендером до поєднання.
Малиново-кокосову масу викладаємо в форму, застелену пергаментом, і утрамбовуємо. Для стабілізації відправляємо масу в морозилку на дві-три години.
Після цього суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво розрізає пласт на порційні шматочки-батончики. Чорний шоколад розтоплюємо та вкриваємо ним малиново-кокосові батончики, пише Politeka.net.
Подавати такі батончики суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво радить як перекус або як десерт, навіть для святкового столу, адже виглядають вони теж дуже яскраво.
Останні новини України:
Крім того, Політека розповідала, що суддя "Мастер Шеф" Хіменес-Браво поділився покращеним рецептом торта "Наполеон".