/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2Fec1dda20664f4cc4e4b24acc97e0ef7a.png)
Як приготувати лаваш з начинкою: простий рецепт для ранкового перекусу
В ранковий час завжди не вистачає часу для сніданку, який вважається обов'язковим прийомом їжі протягом дня.Але не треба багато зусиль, щоб приготувати легкий і водночас поживний перекус з лаваша. Знадобиться максимум 10 хвилин.1 невеликий круглий лаваш;1 яйце;50 грамів твердого сиру;кілька скибочок шинки або ковбаси;трішки масла;петрушка або інша зелень за бажанням.Подрібніть невеликий пучок петрушки.Змочіть лаваш з обох сторін у воді.Розтопіть на сковорідці кусочок масла і змастіть лаваш. Зменште вогонь до середнього.Розбийте яйце на лаваш і розподіліть його рівномірно по всій поверхні.Якщо сир не досить солоний, трохи посоліть лаваш.Додайте натертий сир, посипте його подрібненою петрушкою та покладіть шматочок шинки посередині.Загорніть лаваш у форму конвертика.