/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fcf1e73582eae724f5f593e3eba9c3b70.jpg)
Нашаткував, заправив – і на стіл: салат з червоної капусти, який розхвалюють всі господині
Кулінарія – це мистецтво, яке навчає створювати унікальні смакові композиції навіть з найпростіших продуктів. І цей салат – черговий доказ, що це цілком можливо, інформує 24 Канал з посиланням на Beszamel. Червона капуста, кілька додатків – і трапеза заграє новими смаковими барвами.
Рецепт салату з червоної капусти
- Час: 20 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– половина головки червонокачанної капусти;
– 3 столові ложки майонезу;
– 2 столові ложки натурального йогурту;
– 2 столові ложки подрібненої петрушки;
– 1 чайна ложка лимонного соку;
– сіль, перець до смаку.
Приготування:
- Капусту шаткуємо і викладаємо в миску.
- Збризкуємо лимонним соком, перемішуємо і відставляємо на 10 хвилин.
- Майонез змішуємо з йогуртом.
- солимо, перчимо до смаку.
- Додаємо до капусти петрушку і перемішуємо.
- Заправляємо соусом і ще раз добре перемішуємо.
Смачного!
Шкаралупа точно залишиться цілою: важливий секрет для варіння яєць.
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала