/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F9ba613c21e20ea983ef941d38d480965.jpg)
Паштет, що тане в роті: оригінальний рецепт – не з печінки
24 Канал з посиланням на TikTok @lypovva ділиться рецептом паштету із курячого філе. Краще одразу готуйте подвійну порцію, бо не встигнете подати на стіл, як вже не залишиться нічого!
Курячий паштет
- Час: 30 хвилин
- Порції: 1
Інгредієнти:
– 300 грамів курячого філе;
– 1 цибуля;
– 1 морква;
– 25 грамів вершкового масла;
– 1 плавлений сир.
Як приготувати курячий паштет: дивіться відео
Приготування:
- Відваріть куряче філе та розділіть його на волокна.
- На сковорідку покладіть вершкове масло, цибулю та моркву. Тушкуйте овочі до золотавості.
- Тоді у чашу блендера помістіть куряче філе, тушковану цибулю і моркву, плавлений сирок. Перебийте до однорідності.
- Відправте паштет у холодильник на стабілізації, підсушіть хліб та нанесіть намазку. Прикрасьте зеленню.
Смачного!
Сподобався рецепт? Тоді ловіть ще рецепт горіхової пасти для бутербродів.
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала