/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F131%2Fae2ff03b7cf6c73fadf51db25cc69ee4.jpg)
Деруни в горщиках: Ярославський показав, як зробити звичну страву шедевром
Деруни-ласуни від Ярославського можуть бути святковою стравою.
Український шеф-кухар Володимир Ярославський на своїй сторінці в Instagram запропонував переосмислити таку звичну українську страву, як деруни.
Так, зірка Мастер Шефа запропонував зі, здавалося б, простої страви, зробити шедевр і зірку святкового столу.
Виявилося, що якщо в деруни додати свинину, цибулю і твердий сир, вийде просто справжня українська "лазанья". Сам же Ярославський назвав свої деруни "ласунами".
"Лаксуни - ярмаркові або деруни, запечені з Сорочинського ярмарку. Про них я дізнався ще, коли навчався в Полтаві, і, думаю, навіть краще запікати їх у горщику - так буде ще смачніше", - ділиться він.
Деруни
Соус
Як приготувати смачні деруни?
"Соус" із м'ясом:
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала