/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F3%2F4944f521e48d6243797d1fe67ec5c6b1.png)
Тонкі та смачні млинці на воді: оригінальний рецепт від зірки "Мастер Шеф"
Зірка шоу "Мастер Шеф - 12" Мирослава Пекарюк поділилася простим рецептом млинців на основі газованої мінеральної води, а також запропонувала цікаву начинку для них, пише Політека.
Інгредієнти для тіста на млинці:
- 350 мл газованої мінеральної води
- 150 г борошна
- 4 ст.л. олії (зірка "Мастер Шеф" використовує звичайну соняшникову)
- 1 ст.л. цукру
- дрібка солі
Подавати млинці цього разу учасниця "Мастер Шеф" вирішила з рибною начинкою – це дуже оригінально та смачно, повідомляє Політека. Нам знадобиться:
- 150 г філе тилапії
- 2 морквини середнього розміру
- 1 цибулина
- 5 ст.л. томатів пелаті
- 1 ч.л. цукру
- сіль, мелений перець, паприка - за смаком
- зелена цибуля - за смаком
В миску до просіяного борошна учасниця "Мастер Шеф" додає газовану воду, олію, цукор, сіль і розмішує тісто на млинці до однорідності, щоб не було грудочок. Смажимо млинці, як завжди, на розігрітій сковороді до румʼяності з обох боків.
Цибулю зірка "Мастер Шеф" нарізає півкільцями, моркву натирає на крупній тертці, томати пелаті перебиває до однорідності. Смажимо цибулю з морквою, приправляємо сіллю, цукром, додаємо томати та тушкуємо все разом.
Рибу нарізаємо на великі шматочки та приправляємо сіллю, перцем, паприкою. Даємо кілька хвилин промаринуватися, а потім швидко обсмажуємо рибу на розігрітій сковороді на малому вогні приблизно по 30 секунд з обох боків.
Млинці зірка "Мастер Шеф" розрізає навпіл, викладає начинку та складає млинці в трикутники. Млинці з начинкою перекладаємо в форму для запікання та відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 10 хвилин.
Останні новини України:
Крім того, Політека розповідала, що суддя "Мастер Шеф" Хіменес-Браво поділився покращеним рецептом торта "Наполеон".