/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F1%2F0ea33c47e2d1d93b4adb944876447e24.png)
З цією стравою ви відмовитесь від смаженої і тушкованої картоплі: ідеальний варіант для вечері
Приготуйте такі запечені картопляні биточки із начинкою з копченої курки, сиру та петрушки.
Ця страва є чудовою альтернативою смаженій або тушкованій картоплі та може подаватися як самостійна, особливо з улюбленим соусом.
Інгредієнти
- картопля
- 500 г
- копчена курка
- 200 г
- твердий сир
- 80 г
- петрушка
- 30 г
- олія
- 1 ст. ложка
- сіль, перець
- за смаком
Процес приготування:
- Очистіть картоплю, відваріть її в підсоленій воді до готовності, охолодіть та натріть на тертці.
- Натріть твердий сир на великій тертці та змішайте з картоплею.
- Наріжте копчену курку дрібними кубиками або соломкою та додайте до суміші.
- Дрібно наріжте свіжу петрушку та додайте до маси.
- Посоліть, поперчіть та ретельно перемішайте всі інгредієнти. За бажанням можна додати трохи часнику для аромату.
- З отриманої суміші сформуйте довгасті биточки. Масу легко ліпити, вона не прилипає до рук.
- Розігрійте духовку до 180°C, викладіть биточки на деко та запікайте приблизно 15 хвилин до легкого зарум'янювання. Подавайте гарячими, доповнивши томатним кетчупом або іншим соусом за смаком.
Смачного!
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала