/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F3b884f55c8ba3bf6d4e8fe75e414a179.jpg)
Вона майже як чизкейк: ніжна запіканка без цукру та борошна за 20 хвилин
Перевага цього рецепта – запіканка якийсь час повинна провести у духовці, тому ви матимете можливість зайнятися своїми справами. А щодо смаку, то тут вас чекатиме приємний сюрприз – страва вийде такою ніжною, що її легко сплутати з чизкейком, розповідає 24 Канал з посиланням на "Шуба".
- Збийте білки протягом не більше 10 хвилин. Додайте їх до сирно-молочної суміші у декілька етапів, обережно перемішуючи силіконовою лопаткою знизу вгору.
- Перелийте тісто у форму, змащену олією, і випікайте у розігрітій до 180 градусів духовці протягом 30 хвилин. Дайте пирогу остигнути у формі перед подачею.
Смачного!
Улюблений сніданок предків: найпростіший рецептлінивих вареників.
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала