/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F3e5069a48c21e2e74ac33fc9307450d2.jpg)
Млинці "павутинка": ніжні, легкі – ідеальні для святкування Масниці
Вони не тільки виглядають ефектно, а й мають особливу текстуру – м'яку всередині та злегка хрустку зовні, інформує 24 Канал з посилання на інстаграм valeria matrokhina.
Рецепт млинців "павутинка"
- Час: 35 хвилин
- Порцій: 2
Інгредієнти:
– 70 грамів пшеничного борошна;
– 40 грамів рисового борошна;
– 40 грамів кукурудзяного крохмалю;
– 50 грамів цукру;
– 1 яйце;
– 100 мілілітрів молока (приблизно);
– дрібка солі;
– 1,5 столової ложки рослинної олії.
Приготування:
- Спочатку змішайте обидва види борошна, крохмаль, цукор і сіль. В окремій мисці збийте яйце з молоком до однорідної консистенції.
- Поступово вливайте цю суміш у сухі інгредієнти, додайте олію і добре перемішайте, щоб не залишилося грудочок.
- Розігрійте пательню, а тісто перелийте в кондитерський мішок або щільний пакет, зробивши невеликий отвір.
- На сухій гарячій пательні створюйте тонкі візерунки, ніби малюєте павутинку.
- Коли млинці пропечуться, акуратно підхопіть їх лопаткою та скрутіть у трубочку.
Смачного!
Вони такі смачні: улюблені страви канцлера Німеччини.
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала