/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F1%2F563738bb7265fda59538e8f674322dfa.jpg)
Тюфтелі розвалюються під час смаження — запам'ятайте три прості хитрощі і результат буде ідеальним
Не кожному вдається приготувати тюфтелі, щоб вони були соковитими й апетитними. Проте є простий спосіб це виправити!
Майстри кулінарії розкрили три секрети, які зроблять тюфтелі досконалими.
Якість тюфтелів багато в чому залежить від вибору м’яса та способу його подрібнення. Щоб фарш мав ідеальну текстуру, рекомендується двічі пропускати його через м’ясорубку з дрібною решіткою.
Яйця не є обов’язковим інгредієнтом, але вони допомагають зробити масу щільнішою й еластичнішою – використовувати їх чи ні, вирішувати вам. Якщо додаєте рис, використовуйте його сирим, а не відвареним. Для панірування чудово підійдуть борошно або крохмаль.
Щоб фарш став більш ніжним і пишним, додайте до нього трохи холодної води – це допоможе білкам набухнути. Оптимальна кількість – приблизно 50–70 грамів рідини на 1 кілограм м’ясної маси.