/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F066aed7ce3d7f16aad822cb48c382efe.jpg)
Ці спеції зроблять диво: куряче філе стане соковитим, як ніколи
Цей рецепт – найкращий приклад того, як швидкі страви виходять смачними та ароматними, повідомляє 24 Канал з посиланням на Beszamel. Вишуканості його смаку надають ретельно відібрані ароматні спеції, змішані з оливковою олією.
Рецепт запеченого філе у спеціях
- Час: 1 година
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 800 грамів курячого філе;
– 1 столова ложка оливкової олії;
– 1 чайна ложка сушеного майорану;
– 1 чайна ложка гранульованого часнику;
– 1 чайна ложка меленої солодкої паприки;
– сіль – до смаку;
– перець – до смаку.
Приготування:
- Налийте в миску оливкову олію.
- Додайте майоран, часник, паприку, сіль і перець до смаку. Ретельно перемішайте.
- Промийте куряче філе, обсушіть, видаліть усі оболонки та жир. За потреби на кілька менших шматків. Натріть кожен шматок оливковою олією та спеціями, після чого покладіть у пакет для запікання.
- Зв’яжіть кінці пакета й викладіть його у форму для запікання. Поставте форму в розігріту до 200 градусів духовку та випікайте приблизно 25 хвилин.
- Вийміть з духовки, обережно розріжте пакет і залиште на кілька хвилин, щоб куряче філе випустило пару.
- Подавайте з картоплею, рисом або крупою та хрустким салатом.
Чудово підійде на піст: як смачно приготувати рибу.
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала