/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F9%2F3179b85df5549364e554a774e58d7ef0.jpg)
Печиво за 20 хвилин: ароматне, хрумке і без зайвих зусиль, такий рецепт сподобається всім
Іноді дивишся на полиці ввечері і розумієш, що нічого смачненького до чаю немає, а в магазин за цукерками, йогуртом чи шоколадом йти просто ліньки.
Для таких випадків і потрібні такі рецепти, як той, який, наприклад, зараз обговоримо.
Ми розповімо, як приготувати ароматне, ніжне і хрумке печиво і не витратити на це ні багато часу, ні велика кількість інгредієнтів.
Для цього нам знадобиться всього одне яйце, дві столові ложки цукру, півсклянки кефіру (100 г), 250-300 г борошна, чайна ложка рахрихлителя, 4 столові ложки олії і, звичайно ж, сіль (половина чайної ложки).
Приготування починається з того, що ми розбиваємо яйце і змішуємо його із двома столовими ложками цукру (з гіркою). Туди ж відправляємо половину чайної ложки солі та збиваємо інгредієнти віночком. Потім туди ж вливаємо олію, теплий кефір і все перемішуємо.
Тепер можна додавати туди борошно. Тісто в результаті має трохи прилипати до рук. Туди ж всипаємо розпушувач і знову перемішуємо.
Робоче місце, на якому ми формуватимемо печиво, присипаємо борошном. Розкочуємо тісто. Товщина має бути близько одного сантиметра. Потім тісто викладаємо на лист з пергаментом. Посипаємо тісто цукром і придавлюємо качалкою.
Тепер його можна нарізати на будь-які фігурки та відправити у розігріту духовку за температури 180 градусів. Протягом 20 хвилин насолода буде готова.
Раніше ми повідомляли, як приготувати ідеальний зефір удома: смачний рецепт для українців у всьому світі.