/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F720289536ba1c4c57cddec3418bea171.jpg)
Такий готували ще в давнину: великодній рулет з салом – традиція з неповторним смаком
Цей рулет витримав перевірку досвідом поколінь, а отже, не просто заслуговує бути на вашому великодньому столі, а й має усі шанси стати улюбленцем рідних та гостей. Клопіт з ним може бути лише один – він дуже швидко зникає зі столу, передає 24 Канал з посиланням на "Пательня".
Рецепт рулету з сала
- Час: 2 години
- Порцій: 12
Інгредієнти:
– 800 грамів свіжого сала;
– 100 грамів телятини;
– 1 морква;
– 2 зубчики часнику;
– 20 грамів солі;
– 5 грамів солі;
– 5 грамів суміші перців;
– 5 грамів сухого кропу;
– 2 лаврових листки;
– 5 чорних перців горошком;
– 3 горошини духмяного перцю.
Приготування:
- Промийте сало, посоліть і приправте сумішшю перців.
- На одній половині сала розкладіть дрібно нарізане м’ясо, зверху покладіть брусочки моркви і нарізаний часник. Посипте сушеним кропом.
- Акуратно скрутіть сало в рулет, щільно притискаючи. Прив'яжіть ниткою, щоб воно трималося разом.
- Покладіть готовий рулет у харчовий пакет. Помістіть у каструлю, залийте водою і додайте прянощі.
- Варіть на слабкому вогні протягом 1,5 години. Після цього вийміть, охолодіть і видаліть нитки.
- При подачі наріжте сало на тонкі скибочки.
Смачного!
Вона ідеально доповнить будь-яку страву: рецепт хрусткої маринованої цибулі.
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала