/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F10a3dbc91689a9410299a40479d67119.jpg)
Вона стане улюбленим сніданком ваших рідних: готуємо апетитну яєчню з "зеленою" начинкою
Смачний та поживний сніданок можна приготувати без зайвих зусиль та турбот. Усе, що потрібно – кілька яєць, зелень та улюблені спеції, розповідає 24 Канал з посиланням на Ukr.Media.
Рецепт омлету з начинкою
- Час: 10 хвилин
- Порцій: 1
Інгредієнти:
– 3 яйця;
– 50 грамів листя салату;
– шматочок вершкового масла;
– сіль та перець до смаку.
Приготування:
- Обережно відділяємо жовтки від білків. Солимо і перчимо білки і жовтки, потім окремо відбиваємо їх вінчиком до однорідності.
- Довільно ріжемо листя салату і змішуємо з білками.
- На розігрітій сковороді розтоплюємо шматочок вершкового масла і рівномірно розподіляємо по дну сковороди білки з салатом.
- Через хвилину-дві складаємо білковий рулетик, що зігнувся, до краю сковороди.
- Додаємо ще трохи вершкового масла і вливаємо на сковороду жовтки. Після хвилини об'єднуємо білковий рулетик з жовтками.
- Подаємо з улюбленими овочами та м'ясними додатками.
Смачного!
Обов'язково збережіть рецепт: смачна ковбаса на Великдень.
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала