/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F7ef009d4b4b06cc594b0e6bf090b2147.jpg)
На смак наче хмаринка: як приготувати повітряний десерт за 15 хвилин
Ніжний крем та повітряне печиво створять свято на будь-якому столі, інформує 24 Канал з посиланням на TikTok Valeriia Veligura. Його можна подавати одразу або трохи охолодити для ще кращого смаку.
Рецепт десерту із печива
- Час: 15 хвилин
- Порцій: 6
Інгредієнти:
– 12 штук печива "Савоярді";
– 150 мілілітрів молока (можна кокосового);
– 250 грамів крем-сиру або маскарпоне;
– 125 мілілітрів вершків 33%;
– 30–50 грамів цукрової пудри;
– 50 грамів кокосової стружки;
– фрукти, ягоди, м’ята – для подачі.
Приготування:
- У мисці з’єднайте крем-сир або маскарпоне, цукрову пудру та вершки.
- Збийте міксером до густої та ніжної консистенції.
- На одну паличку печива нанесіть крем, накрийте іншою та легенько притисніть.
- На кілька секунд опустіть у молоко, щоб печиво стало м’якшим, потім обваляйте в кокосовій стружці.
- За бажанням викладіть у форми для кексів, зверху прикрасьте додатковим кремом, фруктами, ягодами або м’ятою.
- Десерт можна подавати одразу, але якщо є можливість, залиште його в холодильнику на 15 – 30 хвилин.
Гості будуть у захоплені: пікантна сирна намазка для канапок
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала