/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F131%2F84ee7315f0411a409cade3a361bcc0d5.jpg)
За одну годину: ідеальний рецепт швидкої вологої паски на Великдень
Рекомендуємо вам приготувати паску без дріжджів, яка виходить навіть у недосвідчених господинь. Коли ви спробуєте цей рецепт, то, можливо, відмовитеся від покупних пасок, адже готується вона просто, а за смаком - відмінна.
До речі, варіант глазурі, яка в рецепті, безпечний, адже не піддається нагріванню, а також не потрібна цукрова пудра, підійде звичайний цукор, повідомляє Главред із посиланням на olga_riabenko.
Великодня паска за одну годину - рецепт
Інгредієнти:
Змішайте сир, яйця, цукор і сіль, можна перебити блендером або міксером.
Влийте розтоплене масло, всипте борошно з розпушувачем і замісіть тісто.
Родзинки промийте, просушіть і додайте в тісто з цедрою, добре все перемішайте.
Форми для пасок заповніть тістом на ⅔ і випікайте за температури 180 градусів одну годину.
Для глазурі змішайте білки з цукром, поставте на водяну баню і перемішуйте до розчинення цукру.
Приберіть з бані, влийте сік лимона, збийте міксером до піків і можна прикрашати паски.
Смачного!
Дивіться відео, як приготувати швидку паску:
Вас може зацікавити:
Хто така olga_riabenko?
olga_riabenko - популярний український кулінарний блогер у соцмережі Instagram, суперфіналістка Мастер Шеф 12. Авторка блогу регулярно публікує ексклюзивні рецепти вишуканих страв. На olga_riabenko підписані понад 170 тисяч користувачів соцмережі.