/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2Fa8035a8ca6cdd7bcb687cb0bec8f20e5.jpg)
Готуємось до Великодня: як легко приготувати шоколадні гнізда, які обожнює малеча
На Великдень є чудова нагода потішити дітей смачними та креативними десертами.Шоколадні гнізда прості у приготуванні, але ефектний великодній смаколик. Він неодмінно сподобається малечі. Хрусткі, ніжні та сповнені шоколадного смаку, вони стануть ідеальною прикрасою святкового столу.Соломка (можна використовувати як солодку, так і солону), 250 г;Шоколад (залежить від уподобань: білий, молочний або чорний), 200 г;солодка вата - 100 грамСолодкі цукерки, схожі на великодні яйця (різнобарвне драже, желейні, сухофрукти в шоколаді або йогурті, М&М).Поламайте соломку на невеликі шматочки. Краще використовувати тонку соломку, щоб простіше було формувати гнізда).Розтопіть шоколад на водяній бані, покладіть в нього поламану соломку і перемішайте так, щоб шоколад покрив шматочки соломки.Викладіть на папір соломку в шоколаді у вигляді гнізд, ложкою сформуйте виїмку посередині, накладі солодкої вати і поставте в холодильник.Коли шоколад застигне, дістаньте гнізда з холодильника і в кожне викладіть по 3-4 цукерки.