/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2F2121e4d0d8a6f8c76a0f12d3cb4294b2.png)
Сирні вафлі на сніданок: цей рецепт стане улюбленим для сімейних ранків
Ваші ранки стануть ще смачнішими, якщо хоч раз спробуєте приготувати сирні вафлі. Це ідеальний варіант для швидкого, смачного та поживного сніданку. Вони виходять ніжними всередині, із золотистою скоринкою зовні.Головний секрет цих вафель - поєднання м'якого сиру та якісних інгредієнтів, що створюють ідеальну текстуру. Готуються вони всього за кілька хвилин, а подавати можна з ягодами, медом або сметаною.кисломолочний сир 9-18% - 200 гяйця - 2 штцукор - 50 гванільний цукор - 10 гсіль дрібкавершкове масло - 50 грозпушувач - 1 ч.лборошно 80-100 г (залежить від вологості сиру) - 1 ст.л з гіркою ~ 20 г борошнаДо кисломолочного сиру додати яйця, цукор, ванільний цукор, сіль, розтоплене вершкове масло. Зʼєднати все блендером. Всипати розпушувач і борошно. Маса повинна вийти повітряною і не рідкою.Вафельницю "Мультипекар" розігріти, перед першим приготуванням змастити маслом, викласти по столовій ложці тіста і готувати до золотистого кольору.Полити улюбленим соусом і можна смакувати.