/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F68%2Fb1e7285a4089f4af4785b6e4130300bd.jpg)
Крафтяр із Закарпаття виготовляє сало та м’ясо в шоколаді
Джерело фото: AgroPortal.ua / Сало в шоколаді
В асортименті українського бренду SoYKa chocolate, який працює на Закарпатті, з’явився шоколад із альтернативними версіями дубайської начинки — шоколад зі сливовим лекваром, в’яленим м'ясом і салом із темним хлібом.
Про це AgroPortal.ua розповіла засновниця SoYKa chocolate Юлія Савинська.
Виробник також пропонує цукерки з різними начинками: арахіс із катаїфі та фісташка з катаїфі (дубайська начинка), неочікувані поєднання, такі як сир дор-блю та пармезан, а також традиційні українські — вишня та мак.
Шоколатьє робить акцент на цікаві поєднання, щоб привернути увагу та задовольнити попит найвибагливішого клієнта.
Какао-боби у виробництві підприємиця використовує з Венесуели та Мадагаскару. За її спостереженнями, вони в середньому подорожчали вдвічі. А вартість какао-масло зросла майже вчетверо.
Іванна Панасюк, AgroPortal.ua