/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F131%2F8e14c52ce80f5fd66fdf5d210e286c7a.jpg)
Пиріг без замісу тіста з весняною начинкою: зметуть за дві секунди
Приготувати пиріг можна з легкістю і не обов'язково возитися з ним годинами. Пропонуємо вам рецепт смачного та ситного пирога з апетитною весняною начинкою, який вражає простим набором інгредієнтів.
До речі, до начинки можна ще додати і моцарелу, повідомляє Главред із посиланням на myroslava_pekariuk.
Заливний пиріг із начинкою з яєць - рецепт
Інгредієнти для тіста:
Інгредієнти для начинки:
Збийте яйця, додайте розтоплене вершкове масло, кефір і добре перемішайте.
Всипте сіль, цукор, борошно, змішане з розпушувачем, і ще раз перемішайте.
Наріжте варені яйця, зелену цибулю, кріп, додайте сметану і сіль.
Змастіть форму для запікання вершковим маслом, влийте більше половини тіста, викладіть начинку і залийте тістом, що залишилося.
Посипте пиріг кунжутом і випікайте за температури 180 градусів близько години.
Приємного апетиту!
Дивіться відео, як готувати заливний пиріг із весняною начинкою:
Вас може зацікавити:
Хто така Мирослава Пекарюк?
Мирослава Пекарюк - учасниця кулінарного телешоу "Мастершеф" з Івано-Франківська. Мирослава обожнює готувати м'ясо та салати, поєднувати цікаві смаки. Мріє в майбутньому випустити свою книжку та ділитися крутими рецептами в соцмережах.