/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F9%2Fa1633bf9c305e9d8cb101a67bcc2bbd0.jpg)
Печиво за 10 хвилин: сметана, олія та мінімум зусиль для ідеального частування, рецепт
Найкраща насолода – страва, приготована власноруч із дрібкою кохання. Але що робити, якщо втрачати кілька годин за плитою не хочеться?
Все просто – приготуйте це печиво та слова замилування ваші.
Інгредієнти:
- Сметана – 100 грамів
- Яйце – 1 шт.
- Цукор – 2 ст.
- Ванільний цукор – 1 ч. ложка
- Розпушувач – 1 год. ложка
- Вершкове масло – 100 грамів
- Борошно – 320 грамів
- Яйце – для змащування
- Цукор – для посипання
Як приготувати:
У глибоку ємність просійте муку. До нього додайте цукор, розпушувач, потрібну кількість ванільного цукру. Ретельно перемішайте всі інгредієнти. і 100 г сметани. Спочатку перемішайте ложкою, після чого замісіть тісто руками.
За бажанням можна залишити тісто відпочивати приблизно на 10 хвилин.
Наступний етап - розкочування. Робити це потрібно не тонким шаром так, щоб формою тісто нагадувало коло. Потім змастіть його збитим жовтком і присипте цукром.
Наріжте аркуш тіста зручними шматками.
Викладіть печиво на пергамент та розігрійте духовку до 180 градусів. Випікати потрібно 20-30 хвилин|мінути|.
Раніше ми повідомляли про картопляний пиріг як у бабусі: швидко, ситно та по-домашньому смачно, рецепт.