/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F1%2Fdb7d6cb868f07ae76fe1889ddcdee648.jpg)
Шоколадний брауні: рецепт пісного десерту
Брауні - один з найшоколадніших десертів.
Рецептів цього смаколика багато.
Є навіть для тих, хто постить.
Брауні виходить не менш смачним.
Рецептом шоколадного брауні поділилася переможниця "Мастер.
Шеф" Аліна Бурик.
100 г яблучного пюре.
115 г рослинної олії.
125 г рослинного молока.
160 г борошна.
75 г какао.
200 г цукру.
1/2 ч.
1/2 ч.
150 г чорного шоколаду.
Приготування.
Готуємо з яблук пюре.
Для цього фрукти можна або зварити, або запекти.
Після цього з’єднуємо яблучне пюре, рослинну олію, рослинне молоко і перебиваємо блендером.
Змішуємо усі сухі інгредієнти: борошно, какао, цукор, розпушувач і сіль.
Окрім шоколаду.
Зʼєднуємо суху та вологу суміші.
Додаємо 100 грам шоколаду, розмішуємо та залишаємо на 10 хвилин, щоб цукор розтав.
Шоколадну суміш виливаємо у форму, вистелену пергаментом.
Посипаємо зверху рештою шоколаду.
брауні випікаємо у розігрітій до 170 градусів духовці 25-30 хв.