/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F896470ccb3e73f4dc8ba6cc6a43fc927.jpg)
"Виділяє отруту": чи правда, що мед не можна заливати кип'ятком
Існуж повір'я, що мед при контакті з кип'ятком виділяє отруту. Звісно, це просто вигадка, але мед справді не варто поєднувати з окропом. Чому – розповідає 24 Канал.
Чому мед не варто поєднувати з кип'ятком
Вся справа у тому, що мед в окропі втратить не тільки частинку свого смаку, а й корисні речовини. Саме тому його радять додавати в чай, коли напій вже трішки охолоне.
Мед краще додавати в чай, коли напій трішки охолоне / Фото Freepik
Також чудовим рішенням буде додати до чаю з медом лимон, корицю, кардамон або імбир. Таким чином елементарний чай перетвориться на спражній вітамінний коктейль.
Що стосується сортів чаю, то мед найкраще смакує з трав'яним, фруктовим або ягідним напоєм.
Щоб вас не обманули: як легко перевірити якість меду.
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала