/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F64963a96c4321a5b4b1b2fd6e31b4b08.jpg)
Без молока, кефіру та яєць: як легко зробити цілу гору улюблених оладок
Простішого рецепту оладок просто не знайти. Навіть якщо інгредієнтів обмаль – все ще є можливість подати на стіл улюблений сніданок, розповідає 24 Канал з посиланням на Ukr.Media.
Рецепт оладок
- Час: 40 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 1 столова ложка цукру;
– 1/2 чайної ложки солі;
– 250 мілілітрів води;
– 1 чайна ложка сухих дріжджів;
– 260 грамів борошна;
– 1 столова ложка рослинної олії.
Приготування:
- Додайте в теплу воду сухі дріжджі та цукор, ретельно перемішайте і залиште на кілька хвилин для активації, після чого введіть сіль, олію та знову розмішують вінчиком, поступово всипаючи просіяне борошно до утворення густої маси.
- Замісіть тісто лопаткою, накрийте плівкою та залиште в теплому місці, щоб воно збільшилося в об'ємі.
- Розігрійте пательню, викладіть оладки та обсмажуйте під кришкою з двох боків до золотистого кольору.
Смачного!
Смак дитинства: легкий пиріг з варенням.
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала