/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F1%2F756e0ae396699ceb9c3a382dd8b15905.jpg)
30 секунд — і готово: як приготувати надзвичайно швидку глазур на паску, яка не кришиться і не липне
Ця глазур, приготовлена за цим рецептом, має привабливу глянцеву текстуру.
Вона чудово утримує будь-яку кондитерську посипку, а після висихання не липне і не ламається під час нарізання.
Процес приготування:.
З’єднуємо всі інгредієнти в одну суміш.
Якщо вона вийшла занадто густою, додаємо ще згущеного молока; якщо занадто рідкою — сухе молоко.
Регулюємо консистенцію до бажаного стану.
Глазур готова.
Наносимо її на охолоджені паски і одразу посипаємо посипкою.
Даємо глазурі застигнути.
Чим густіша глазур, тим більше часу вона потребує для висихання.
Смачного!.
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала