/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F77feb91a49dc1fabf2e30583d99927b6.jpg)
Зручна порційна піца для сніданку чи перекусу: рецепт кальцоне – за це ми любимо Італію
Неможливо знайти того, хто відмовиться від соковитої піци, тим паче коли вона нагадує сендвіч. Маленькі кальцоне – саме те, що стане найкращим супутником вашого повсякденного життя, розповідає 24 Канал з посиланням на Przyslij Przepis.
Рецепт кальцоне
- Час: 1 година 25 хв
- Порцій: 12
Інгредієнти:
тісто:
– 900 грамів борошна;
– 2 чайні ложки солі;
– 16 грамів сухих дріжджів;
– 4,5 столові ложки олії;
– 500 мілілітрів молока;
начинка:
– 2 перці (нарізані кубиками);
– 0,5 кілограма смажених грибів;
– шматок шинки та салямі (нарізані кубиками);
– спеції для піци;
– приблизно 250 грамів тертого жовтого сиру.
Приготування:
- Змішуємо всі інгредієнти для начинки (крім тертого сиру).
- Просіваємо борошно в миску, додаємо дріжджі та сіль, потім вливаємо тепле молоко і додаємо 4 столові ложки олії.
- Замішуємо тісто до еластичності і гладкості, формуємо кулю, змащуємо залишками оливкової олії, накриваємо і ставимо в тепле місце, щоб воно піднялося вдвічі.
- Коли тісто піднялося, ще раз його вимішуємо і ділимо на 12 частин. Кожну частину розкачуємо в тонкий круг.
- На половину кожного кружечка викладаємо начинку, посипаємо тертим сиром і зліплюємо, як вареник.
- Кожну заготовку викладаємо на пергаментний папір і змащуємо збитим яйцем.
- Ставимо в духовку, розігріту до 200 градусів, і випікаємо 20 – 25 хвилин.
Смачного!
Це буде хіт: рецепт бейбі-пасочки від улюбленої Ольги Мартиновської.
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала