/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F9%2Fbf33528398dfcae1c525f0cf3deb49f7.jpg)
Курячі котлети з сиром та кукурудзою: соковитість, хрумка скоринка та яскраві смаки, рецепт
Рубані котлети завжди смачне рішення, яке може підійти для того, щоб урізноманітнити своє меню.
А страва з сиром та кукурудзою – незвичайна альтернатива звичайним котлетам, або відбивним.
У таких котлетах лише переваги – куряче філе готується досить швидко і не потребує гасіння. Страва виходить досить соковита, а зверху буде смачна хрумка скоринка з солодкою засмаженою кукурудзою. Тому слід обов'язково спробувати ці котлети.
Інгредієнти:
- Куряче філе - 2 штуки (приблизно 400 г);
- Яйця курячі – 2 штуки;
- Кукурудза солодка – 200 г;
- Зелень – пучок;
- Натертий сир – 60 грамів;
- Борошно – 4 столові ложки;
- Сіль, спеції – до смаку.
Олія потрібна буде для смаження.
Куряче філе потрібно нарізати невеликими кубиками, щоб воно рівномірно просмажилося. Зелень нарізати будь-яку дрібно і додати у філе разом з яйцями, сиром і кукурудзою.
Туди ж додати борошно, сіль та спеції. За бажанням можна додати і трохи рубаного часнику, щоб смак вийшов більш ароматним та пікантним. Все це добре перемішати, щоб маса вийшла однорідною.
Фарш повинен вийти не забитий мукою, але й не рідкий. Сковороду розігрійте на вогні і накладайте зроблений з колод фарш на гарячу сковороду. Фаршу за раз потрібно покласти трохи, щоб він просмажився.
Смажити котлети до золотистої скоринки на середньому вогні. Подавати можна як самостійну страву, і з соусом.
Раніше ми повідомляли про галактичні яйця до Великодня-2025: чарівний спосіб фарбування, просто натріть свічку.