/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F1%2Faa9de589d354e4b6f13c2425f0d6ccae.jpg)
Як зробити фарш смачнішим: виявляється, потрібно натерти один заморожений продукт — порада кулінарів
Перш ніж додавати до фаршу, його треба натерти на тертці.
Так ви отримаєте надзвичайно ніжну текстуру майбутньої страви.
Це дозволить стравам з фаршу бути неймовірно м’якими, смачними й соковитими, кажуть досвідчені кулінари.
Не забудьте, що перед приготуванням фарш має трохи настоятися.
Найкраще залишити його в холодильнику на пів години, щоб спеції віддали свій аромат, а структура стала щільнішою.
Лише після цього фарш можна діставати з холодильника, формувати котлети чи додавати його в пельмені.
Спробуйте цей простий лайфгак і здивуйте членів своєї родини новим смаком.
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала