/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F131%2F0ead3ea61ecb20d981c1f9842553f1f2.jpg)
Новий рецепт весняного салату, який затьмарить будь-яку страву: візьміть лише 4 інгредієнти
Смачний і дуже корисний весняний салат, від якого неможливо відірватися. Готувати такий салат дуже швидко, але ваші близькі проситимуть ще.
Весняний салат із молодої капусти дуже легкий і головне - корисний.
Весняний салат із молодої капусти - рецепт
Вам потрібно:
Капусту дрібно нашаткувати для салату, можна трохи пом'яти руками і перекласти в салатник.
Яйця попередньо відварити, почистити і розділити жовтки та білки.
Білки нарізати кубиками і додати до капусти. Жовтки відкласти в тарілку для заправки.
Моркву помити, почистити і натерти на крупній тертці, додати до салату.
Огірок помити, можна прибрати шкірку, порізати на часточки і додати в салат.
Готуємо заправку для нашого весняного салату:
Жовтки розім'яти виделкою, додати 1 чайну ложку гірчиці в зернах, 1 чайну ложку грецького йогурту, сіль, перець за смаком, оливкову олію 1 столову ложку, і сік лимона.
Перемішати добре нашу заправку для салату.
Заправляємо салат, додаємо дрібно порізаний кріп, перемішуємо весняний салат із молодої капусти і подаємо до столу.
Дивіться відео, як готувати салат із молодою капустою рецепт:
Читайте також: