/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F5db158ed28e5c9dd0f7494c64d59c02e.jpg)
Прості інгредієнти, кілька хвилин – і шедевр на столі: простий салат на Великдень 2025
Кожна досвідчена господиня знає, що достатньо найпростіших інгредієнтів та правильного рецепта, аби всі були в захваті від поданих страв. Особливо це стосується салатів, які завше дарують святковий настрій, розповідає 24 Канал.
Рецепт легкого великоднього салату
- Час: 10 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 2 помідори;
– 200 грамів грибів;
– 60 грамів волоських горіхів;
– зелена цибуля;
– часник до смаку;
– 2 столові ложки сметани або грецького йогурту.
Приготування:
- Гриби нарізаємо дрібними шматочками та кладемо у глибоку миску.
- Помідори ретельно миємо, нарізаємо кубиками й додаємо до грибів.
- Волоські горіхи подрібнюємо за допомогою блендера або розминаємо в пакеті кухонним молотком — як зручно.
- До салату додаємо подрібнений зубчик часнику — кількість регулюємо до смаку.
- Зелену цибулю нарізаємо тоненькими кільцями й також додаємо до загальної суміші.
- Салат заправляємо сметаною або густим йогуртом — залежно від того, який смак вам більше до душі. Солимо, перчимо й ретельно перемішуємо.
Смачного!
Дешево і святково: простий рецепт домашньої ковбаси на Великдень.
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала