/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Ff521e71d281716576476abc2fc8f659a.jpg)
Скільки варити яйця на Великдень: порада від популярного шефа
Зварити яйця може кожен, але досягнути ідеального результату допоможе дотримання чіткої послідовності приготування. Тут варто взяти до уваги думку зірок кулінарії, таких як виконавчий шеф-кухар Hilton Harrisburg Джон Рейс, інформує 24 Канал.
Як зварити ідеальні яйця
Викладіть яйця в один шар на дно каструлі й залийте холодною водою. Рідина повинна покривати яйця на 2 – 3 сантиметри.
Поставте каструлю на плиту й повільно доведіть воду до кипіння. Щойно з’являться бульбашки, зменшіть вогонь до мінімуму, аби яйця варилися на повільному кипінні. Ідеальний час варіння — рівно 12 хвилин.
Важливий акцент свята / Фото Freepik
Після завершення варіння одразу злийте гарячу воду й залийте яйця холодною, щоб припинити процес приготування. Обовʼязково додайте сіль в холодну воду — це полегшить очищення шкаралупи.
Готові круто зварені яйця чудово зберігаються в холодильнику до 7 днів.
Як варити яйця, щоб вони легко чистилися: прості секрети.