/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2F0e83efbd41eceb4b8d11e1cf3d343939.png)
Бананові оладки без цукру: корисний сніданок за 15 хв. для тих, хто дбає про фігуру
Смачний та корисний сніданок можна приготувати за лічені хвилини.Спробуйте бананові оладки без цукру й глютену, збагачені протеїном."Це справжня знахідка за якістю, смаком і користю, коли стежите за своїм здоров'ям та харчуванням", - ділиться рецептом суддя проєкту "МастерШеф" Володимир Ярославський.150 г бананів (≈ 2 штуки)1 велике яйце30 г шоколадного протеїну Orthomol30 г вівсяного борошна3 г розпушувачаКориця - на кінчику ножаБанани розім'яти виделкою до однорідної маси.Вівсянку змолоти в блендері до стану борошна.До бананів додати яйце, вівсянку, корицю, розпушувач і шоколадний протеїн. Перемішати.Легенько нагріти пательню, додати будь-яку рослинну олію (дуже смачно на кокосовій).Ложкою викласти суміш і посмажити на невеликому вогні з обох боків до готовності - буквально по 2 хвилини.Подавати з медом або кленовим сиропом. Або, як у моєму випадку:100 г замороженої вишні1 чайна ложка меду2 г крохмалюУсе змішати, довести до кипіння й проварити хвилину."Мені ще подобається додавати йогурт чи будь-яке домашнє варення", - каже кулінар.Можна спробувати готувати без яйця - тоді потрібно трохи більше протеїну або вівсяного борошна.Щоб аромат і солодкий смак бананів були виразнішими, їх можна попередньо заморозити й використовувати вже розмороженими.