/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F3df5f7132d6ded22b1d5895d747f9b4a.jpg)
Секрети львівських господинь: коли потрібно змащувати паску яйцем
Паска – це особлива випічка, яка має свої секрети. Один з них стосується навіть такого тривіального процесу, як змащування випічки яйцем, розповідає 24 Канал.
Коли змащувати паску яйцем
Зазвичай будь-яку випічку змащують яйцем перед тим, як відправити її в духовку. Але паска – особлива страва, тож тут потрібен інший підхід.
Змащувати паски яйцями потрібно не одразу / Фото Freepik
Досвідчені господині радять змащувати паски яйцем, а точніше жовтками, лише наприкінці приготування. Так вони матимуть ідеальний колір, а верхівку буде легше прикрашати.
Вони ідеально завершать застілля: рецепти святкових пляцків на Великдень.
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала