/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F58dfeca333378f4994b310c392a9278f.jpg)
Елементарно, але працює: що робити, щоб паска не падала
Тісто для паски повинно рости як до випікання, так і в духовці. Як власними руками не зашкодити процесу – розповідає 24 Канал.
Що робити, щоб тісто не падало
Перепад температури та протяг – головні вороги ідеальної паски. Якщо ви хочете домогтися найкращого результату, то важливо уникати цих двох факторів.
Секрети тіста для паски / Фото з соцмереж
Саме тому всі інгредієнти для паски повинні бути кімнатної температури. Коли ж ви замісите тісто, воно повинно підростати у теплому місці без протягів.
Під час дверцята духовки не можна відкривати до того моменту, поки тісто добре не пропечеться. На це як правило потрібно 25 – 30 хвилин.
Підказка популярного шефа: скільки часу потрібно варити яйця на Великдень.
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала