/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Ff161fcf467b2eb3ef550576e031f54e8.jpg)
Паска буде не тільки смачна, а й красива: як збивати білки для глазурі
Головне у приготуванні білкової глазурі – чітко дотримуватися рецептурних рекомендацій. І памʼятайте, що наносити глазур потрібно лише на повністю охололу паску, розповідає 24 Канал.
Рецепт білкової глазурі на паску
- Час: 15 хвилин
- Порцій: 1
Інгредієнти:
– 1 яєчний білок;
– 200 – 230 грамів цукрової пудри;
– 2 чайні ложки лимонного соку.
Приготування:
- В миску влити яєчний білок і злегка збити його виделкою.
- Додати лимонний сік і третину цукрової пудри, добре перемішати до повного розчинення.
- Поступово вводити залишок пудри, щоразу ретельно перемішуючи вінчиком, доки маса не стане гладкою та однорідною.
- Глазур варто наносити на паски відразу, поки вона не встигла застигнути.
Смак паски буде неймовірним: як правильно замочувати цукати.
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала