/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F0051338e9737c972ba056929947506cc.jpg)
Щоб насолоджуватися ними якнайдовше: як зберігати паски, щоб не сохли
Для того, щоб паска була свіжою якомога довше, краще використовувати не сухі, а свіжі пресовані дріжджі. Які ж секрети працюють вже після випікання – розповідає 24 Канал.
Як зберігати паску
Якщо ви випікали паску у паперових формочках, то краще залишати випічку в них аж до споживання. Вони захистять випічку від швидкого черствіння.
Ваша паска довго буде свіжою / Фото Freepik
Також після приготування паску можна загорнути у білий папір або чисту серветку. Звісно, лише після того, як вона охолоне.
Стане у пригоді стане целофановий пакет, який закриє доступ до повітря. Окрім того, паску не радять зберігати поруч з іншим хлібом – святкову випічку краще ставити окремо, аби якомога довше насолоджуватися її смаком.
Головний тренд цього року: як зробити мʼясну паску.
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала