/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F2ffbf6faebb309312ecc9e77ca333398.jpg)
Забудьте про віскі з колою: ось найкращі пари для Jameson, Black Label і Hankey Bannister
Це drink_easy, і він запропонував інші поєднання для трьох популярних віскі, які, за його словами, не просто не гірші, а значно кращі. 24 Канал розповість про це докладніше.
Тіктокер розкрив правильні мікси з віскі – і ви більше не повернетеся до коли
Смак, аромат і характер віскі розкривається зовсім по-новому, якщо міксувати його правильно. Причім стосується це навіть різних виробників цього напою.
- От, скажімо, Jameson просить не додавати до себе нудної коли, а замість неї взяти пачку яблучного соку. Ірландське віскі та яблука мають природну гармонію – легка кислинка, фруктова свіжість і м’який післясмак ідеально пасують один до одного.
- А от Hankey Bannister хоче газованки, тільки-от також не коли. Тут експерт радить брати імбирну газованку чи імбирний ель. Імбир додає пікантності, але не перебиває смак віскі, а м’яко підкреслює його глибину.
- І, нарешті, Black Label. Найкраще, що ви можете з ним зробити – це змішати з сильно газованою водою. Вам це поєднання здається надто простим? Але це класика. Згадайте Scotch'n'Soda чи японський Хайбол. Газована вода не вбиває смак віскі, а навпаки – робить його легшим, свіжішим і більш м'яким.
Ці 3 поєднання з віскі змусять вас переглянути свої смаки: дивіться відео drink_easy
Як бачите, усі ці поєднання – не експерименти, а справжні топові мікси для поціновувачів. Тож якщо ви досі комбінували віскі тільки з колою, негайно спробуйте ці альтернативи – і ваш улюблений віскі заграє новими барвами.
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала