/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F1%2Fcb7bd692407be9ef132476861bca6a63.png)
Салат "Каприз" з чотирьох інгредієнтів — ідеальна страва на Великдень, на яку не потрібно витрачати багато часу
Ніжна варена куряча печінка, гострувата морква по-корейськи, пряна маринована цибуля та делікатні яйця — ідеальне поєднання для салату, який обов’язково стане зіркою великоднього застілля.
Процес приготування:.
Цибулю нарізати на чверть кільця і перекласти в миску.
Додати сіль, цукор, оцет і залити гарячою водою, залишити маринуватись на кілька хвилин.
Курячу печінку відварити до готовності, охолодити й натерти на великій тертці.
Яйця зварити, очистити та також натерти.
Майонез змішати з подрібненим часником.
Якщо потрібно, моркву по-корейськи нарізати коротшими смужками.
В глибоку салатницю викласти половину тертої печінки, змастити майонезом.
Далі покласти мариновану цибулю, потім ще один шар печінки, знову майонез.
Наступним шаром викласти моркву, знову майонез.
Завершити страву тертими яйцями й тонким шаром майонезу.
Поставити в холодильник на 1–2 години перед подаванням.
Смачного!.