/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F1%2F9a925df7a63e8d50ad7d4cd16a2ff539.png)
Вразить усіх: кулінар поділився смачним закушуванням з крабових паличок на Великдень
Процес приготування:.
Спершу дрібно шаткуємо крабові палички, додаємо нарізану зелену цибулю, яєчний білок, кукурудзяний крохмаль, терту цедру лайма, соєвий соус, кунжутну олію та приправи.
Усе ретельно перемішуємо до однорідної маси.
Бріош ріжемо порційно — приблизно по 7×4 см.
На одну сторону кожного шматочка щедро викладаємо підготовлену начинку.
Бік із фаршем занурюємо в кунжут, після чого обсмажуємо до апетитної золотистої скоринки.
Готове закушування оздоблюємо краплею майонезу, червоною ікрою та свіжою зеленою цибулькою для яскравого та святкового вигляду.
Смачного!.
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала