/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F9%2F5747177d30bceda31e26038aebaf9972.jpg)
Коли хочеться смачненького: готуємо банановий пудинг без клопоту, легендарний рецепт
Цей рецепт допоможе смачно зустріти весну. Цього разу ви дізнаєтесь, як приготувати банановий пудинг – це смачний, пористий та дуже соковитий десерт, який готується за лічені хвилини у мікрохвильовій печі.
Про цей рецепт розповів один із українських фудблогерів, який часто ділиться цікавими способами приготування різноманітних страв у соціальних мережах.
Що нам потрібно із продуктів:
- Банан – 1 шт.;
- Цукор – 1,5 ст. л.;
- борошно - 3 ст. л.;
- Розпушувач – 1 год. л.;
- молоко - 1 ст. л.;
- масло вершкове - 25 г;
- яйце - 1 шт.
Спосіб приготування
Підготуйте продукти для бананового пудингу. Банан нам знадобиться дуже стиглий. М'якуш банана поламайте на маленькі шматочки, перекладіть в миску і розімніть виделкою до пюре.
Додайте до бананового пюре яйце, молоко, цукор та розтоплену олію. Перемішайте. Борошно змішайте з розпушувачем, просійте в миску з банано-яєчною сумішшю. Ложкою замішайте тісто.
Форми, які можна використовувати в мікрохвильовій печі, змастіть тонким шаром масла. Розкладіть у ці форми бананове тісто.
Готуйте банановий пудинг у мікрохвильовій печі при потужності 800 Ватт 3 хвилини для маленьких форм (на 4 шт.) і 4 хвилини для форм трохи більшого розміру (на 2 шт.).
Банановий пудинг готовий. Подайте його на сніданок або під час десерту. Приємного апетиту!
Раніше ми повідомляли, як лише один трюк зробить ваше пюре як із ресторану.
Також стало відомо, навіщо не варто зливати першу воду при варінні бульйону: міфи і правда про досвідчених кухарів.