/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2F80e3a8323c75b8b364084a2e7804c4bb.jpg)
Паштет з варених яєць: як приготувати намазку на хліб з великодніх крашанок
Якщо у вас залишились крашанки з Великодня, приготуйте з них паштет.Це чудовий варіант намазки на хліб у ранковий час.яйця - 3 шт.;плавлений сирок - 1 шт.;петрушка - до смаку;майонез - 1-2 ст. л.;сіль до смаку;чорний перець до смаку;чіабата - для подачі.Очистити варені яйця, нарізати на шматки. Помістити в чашу блендера разом із порізаним плавленим сирком, подрібненою петрушкою та майонезом.Додати сіль і чорний перець за смаком. Збити до однорідної ніжної консистенції.Змішайте подрібнене варене куряче філе, яйця, мариновані або свіжі огірки, зелень і трохи майонезу. Можна додати трохи гірчиці або кукурудзи. Салат виходить легким, ніжним і дуже ситним.Подрібніть варені яйця, додайте трохи тертого сиру, манки або панірувальних сухарів, зелень і одне сире яйце для з'єднання маси. Сформуйте котлетки, обваляйте у сухарях і обсмажте до золотистої скоринки. Виходить чудова закуска, яку можна подавати з соусом або овочами.