/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fbfb4325758c2acb9a9edb23f33dc46b7.jpg)
Її паски намагались повторити всі: хто така Дарія Цвек
Дарія Цвек вчилась кулінарному мистецтву з дитинства у мами та бабусі. Про це пише 24 Канал із посиланням на ТікТок.
Що відомо про неї
Вона записувала поради щодо рецептів від мами, бабусі та тітки у зошит-порадник. Перша книга "Солодке печиво" вийшла у Львові у 1961 році.
Її купували буквально всі,
– говорить авторка відео.
Книгу доповнювали та перевидавали 9 разів. Загальний наклад книг у 2000 році становив понад 5 мільйонів примірників.
Дарія Цвек була першою фуд-стилісткою Вона показувала, що значення має не тільки страва та смак, а й естетичне задоволення.
До слова, додавання скоринки пармезану до пюре надає страві насичений смак і аромат. Скоринка пармезану може зберігатися довго і використовується для збагачення смаку різних страв.
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала