/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F1%2Fc12996a75b32788176c3b5f684411e60.jpg)
Додайте цей інгредієнт під час смаження — і картопля вийде рум’яною й матиме хрумку скоринку
Розповідаємо, що треба додати до картоплі під час смаження, щоб вона була ніжною та м’якою всередині, а ззовні мала рум’яну та хрумку скориночку.
Секрет у тому, щоб додати трохи борошна, як повідомляє ресурс rivnepost.
Тоді страва виходить ідеальною на смак і апетитною на вигляд.
А скоринка після додавання продукту схоплюється миттєво, тому картопля не розвалюватиметься під час смаження.
Як правильно додавати борошно, щоб отримати найкращий результат? Нарізану картоплю треба просушити, щоб не було зайвої вологи, й додати столову ложку борошна.
Все треба ретельно перемішати, щоб продукт розподілився рівномірно.
Також кухарі рекомендують на цьому етапі додати улюблених спецій, тоді картопля буде в рази смачніша.
Після цього картоплю необхідно смажити як зазвичай.
Однак варто пам’ятати: щоб золотава скоринка на картоплі не стала м’якою, солити страву краще наприкінці приготування.
Інакше картопля пустить сік, тому втратить свою хрусткість і форму.