/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F53%2Fa276dad0f5833d31550ce0cfb2a2193d.jpg)
Гостям на подив: рецепт закуски "Морквини"
Якщо ви втомилися від замішування тіста, але хочеться смачної випічки з начинкою, відома українська кулінарна блогерка Валерія Велігура пропонує рецепт неймовірно смачної закуски з основою з листкового тіста. Ця страва прикрасить будь-який стіл, оскільки має дуже ефектний вигляд і виходить апетитною та ароматною.
Рецептом вона поділилася на своїй сторінці в Instagram.
Закуска "Морквини"
Інгредієнти:
- листкове дріжджове тісто – приблизно 300 г;
- варені яйця – 2 шт;
- плавлений сир – 2 шт;
- крабові палички – 200 г;
- майонез або сметана – 4-5 ст. л;
- гірчиця – 1 ч. л;
- сіль, перець.
Спосіб приготування:
Спочатку готуємо начинку. На дрібній тертці натерти яйця та сир, а крабові палички розділити на волокна. Додати сіль, перець, майонез або сметану, гірчицю і ретельно перемішати.
Розморозити і трохи розкачати листкове тісто. Нарізати на смужки й обмотати ними форми, як показано на відео. Змастити збитим яйцем і випікати в розігрітій до 200 г духовці 15 хвилин.
Дати трубочкам охолонути і зняти кожну з форми. Наповнити їх начинкою, прикрасити кропом. Закуска готова.
Читайте також:
Смачна закуска за 10 хвилин: рецепт східної піци на лаваші із секретною приправою
Проста закуска на святковий стіл: як приготувати млинці з червоною ікрою
Мариновані гриби з болгарським перцем: рецепт ідеальної закуски до приходу гостей