/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2Feebd65134223e995a838274fcd2b2410.png)
Справжня перлина грузинської кухні: як вдома приготувати чкмерулі
Просту грузинську страву легко приготувати вдома. Вона підкорює з першого шматочка.Йдеться про чкмерулі. Соковите курча в ароматному часниково-вершковому соусі - справжня перлина грузинської кухні. Особливо смакує разом з хачапурі.4-6 шт курячих стегон300 мл вершків (від 18%)3-4 зубчика часникусіль, перець, паприка, хмелі-сунелі, червоний гострий перець за смакомКурячі стегна посолити, поперчити і посипати паприкою. Перемішати і залишити маринуватись на 30 хвилин.Тоді обсмажити з двох сторін до рум'яної скоринки. Для обсмажування використовуйте ароматне часникове масло.Обсмажені стегна вийняти на тарілку. На сковорідку додати вичавлений часник, обсмажити хвилинку. Влити вершки, додати спеції, за потреби посолити, довести до кипіння і повернути стегна. Накрити кришкою і готувати 25 хвилин. При подачі посипати петрушкою.