/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2F6eeffb457d7cdcb74b0ff48ab2081045.jpg)
Весняний соус із листя редиски: спробуйте ідеальну намазку до хрусткого хліба
Не викидайте листя редиски. З нього легко приготувати справжній весняний делікатес, який збагатить меню в сезон молодої зелені.Ароматний соус із ніжною пікантністю і свіжим смаком ідеально смакує з хрустким хлібом. Рецептом поділився шеф-кухар Олександр Огороднік.пучок листя редиски1 зуб. часнику3 ст. л. смаженого насіння соняшника3 ст. л. тертого сиру пармезану100-150 г. оліїцедра та сік 1/4 лимонасіль та перецьДобре промийте листя редиски від піску та поріжте.Змішайте усі інгредієнти в блендері та пробийте до однорідної консистенції.Подавайте просто, намастивши на грінки або як додаток до улюблених страв.
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала